torsdag 30. august 2007

Finn.no 30. august 2007

Nå ser det ut til at stigningstakten for antall usolgte boliger har avtatt noe siden forrige uke, men fortsatt ser vi en svak oppbygning av selgersiden. I forhold til torsdag i forrige uke er det i dag 48 flere usolgte boliger i Oslo på FINN.no.

Kjøpersiden holder seg fortsatt konstant.

Dagens tall:

Totalt: 2966
Solgt: 301
Ikke solgt: 2665 (-25)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hadde vært bra om du kunne ta med antall nye leiligheter som legges ut for salg hver dag. Dette kunne gi en indikasjon på utviklingen både på tilbud- og etterspørsel.

Anonym sa...

Jeg vil tro mediaoppmerksomheten rundt usikkerheten i boligmarkedet har gjort at selgere nå nedjusterer sine forventniger til pris.

Jeg har vært på noen visninger i dag for å se litt på interessen. Jeg var alene på alle tre visningene jeg var innom. Jeg brukte ca. 15 min pr. leilighet, så det kan jo god ha vært at jeg bommet på rushen, men jeg tviler litt på at det var stor interesse.

Anonym sa...

NÅ begynner denne ensidige vinklingen å bli patetisk, hvorfor publiserer du ikke linker av denne typen; http://www.hegnar.no/hegnar/newsdet.asp?id=263522&cat=112

God bedring

J. S. sa...

Det fordi jeg tror det blir prisnedgang for boliger i Oslo. Når tallene fra NEF blir offentliggjort på mandag vil jeg kommentere dem her på bloggen.

Anonym sa...

Du velger også å hoppe elegant over artikler ala denne: http://www.dn.no/privatokonomi/article1170076.ece?WT.svl=article_title

Dette begynner virkelig å bli latterlig. Lykke til

Anonym sa...

Hei 18.56 !
Prøv å forholde deg seriøst til bloggen her. Du vet like god som alle oss andre at den artikelen du viser til er et bevist forsøk på å undergave en mulig prisnedgang.
Er noen latterlig her så er det deg. Lykke til du også,og god helg.

Anonym sa...

he he - akkurat som den bloggen her er et forsøk på å bevise et krakk som ikke er der..

I første omgang syns jeg faktisk bloggen var meget interessant (jeg er ikke på noen måte interesse i markedet utover at jeg eier 2 leiligheter).

Levde i den villfarelsen at bloggen het " Boligkrakk i Oslo?" ikke " Boligkrakk i Oslo!!!!"

Det jeg reagerer på er at kun artikler som er negative til markedet blir trukket frem som "bevis".

God helg! :)